katerina@bizniskafe.mk

Top
 

Тешко ДА, невозможно НЕ!

Бизнисот започнува со филџан кафе.
33

Одржани настани

3385

Присутни гости

105

Присутни спикери

5174

Испиени кафиња

Настани и новости

За нас

kate

За нас

Позади иницијативата Бизнис кафе Македонија стои фирмата Актива вел ДООЕЛ Скопје, која што работи врз основа на франшиза од Бизнис кафе Хрватска, која што успешно работи веќе трета година.

Што е Бизнис кафе?

Бизнис кафе претставува организирано дружење на мали и средни претприемачи и на оние кои сакаат тоа да бидат со цел размена на информации, споделување на претприемачки искуства и охрабрување за започнување на сопствен бизнис. Идејата се родила читајќи ги истражувањата на една истражувачка агенција, која посочи дека 60% од договорите за соработка се договараат на кафе, а networking – от е еден од клучните алатки за успех.

Настани

Дружењето се организира секои 2 месеци на различна локација, а гостите покрај тоа што ќе слушнат инспиративни претприемачки искуства ги очекуваат и интересни награди.

Мисија

Нови бизнис контакти, договарање на соработка, инспиративни дружења, нови сознанија.

Контакт

Катерина Котлареска Маневска

Телефон: +38970391921

Е-пошта: katerina@bizniskafe.mk

Жиро-сметка (НЛБ Тутунска Банка): 210-067036660110

Брза порака

[recaptcha]


Skip to toolbar