katerina@bizniskafe.mk

Top
Бизнис кафе МакедонијаНастани и новости 28-мо Бизнис кафе Македонија

28-мо Бизнис кафе Македонија

Продолжуваме со 28–мото по ред Бизнис кафе Македонија, кое ќе се одржи на 22.03.2018г. од 18:00 часот во Next Bar & Food.

Со нас на 28–мото Бизнис кафе Македонија ќе бидат гостите кои не треба посебно да Ви ги претставуваме, бидејќи вам Ви се доста познати:
– Др. Жарко Костиќ, мотивациски говорник, доктор по медицина
– Горан Јандреоски, директор на Агенцијата за цивилно воздухопловство; и
– Дијана Десподов, извршен директор на Американската стопанска комора во Македонија

Картите по цена од 300 ден., ќе можете да купите:
– Online на: http://bit.ly/bkafe28
– На фактура пратете маил на: mkbizniskafe@gmail.com или
– Директно на трансакциска сметка: 210 – 067036660110 (назив на примач: Актива Вел ДООЕЛ – Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на бизнис настан)

 


Коментари

Pageland

www.pageland.mk

No Comments

Leave a Comment

Skip to toolbar