katerina@bizniskafe.mk

Top
Бизнис кафе МакедонијаНастани и новости 29-то Бизнис кафе Македонија

29-то Бизнис кафе Македонија

29 – то Бизнис Кафе Македонија ќе се одржи во Четврток, на 31.05.2018г. од 18:00 часот во Next Bar & Food.

Позитивната енергија, мотивирачките искуства и новите идеи ќе се повторно дел и од овoј настан, овојпат со гостите:

▪️Г-ѓа Валентина Тасева – Генерален директор на Семос Едукација, 
▪️Г- дин Горан Глигоровски – Генерален директор на Л.И.Ф.Е и
▪️Г- дин Лазар Ѓуров – Основач и претседател на Институт СИМБИОТИКА.

Картите по цена од 300 ден., ќе можете да купите:
– Online на: http://bit.ly/2sdalgS
– На фактура пратете маил на: mkbizniskafe@gmail.com или
– Директно на трансакциска сметка: 210 – 067036660110 (назив на примач: Актива Вел ДООЕЛ – Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на бизнис настан)


Коментари

Pageland

www.pageland.mk

No Comments

Leave a Comment

Skip to toolbar