katerina@bizniskafe.mk

Top
Бизнис кафе МакедонијаНастани и новости 30 – то Јубилејно Бизнис Кафе Македонија

30 – то Јубилејно Бизнис Кафе Македонија

Бидете со нас на летното 30 – то Јубилејно Бизнис Кафе Македонијакое ќе се одржи на 04.07.2018 г. од 19:00 часот во Caffe Ciao

Гости на настанот ќе бидат:

Г-динот Кирил Лазаров – Најдобар македонски спортист, капитен на македонската ракометна репрезентација, 
Г- динот Мислав Галев – Извршен директор на ВИП Македонија и
Г- динот Горан Павичевиќ – CEO на Sport Life

Дојдете подготвени за нова доза на бизнис идеи, инспирација, мотивација, страст и нови контакти.

Билети по цена од 300 денари може да се купи
-online: https://kupikartizase.com/Events/businesscafe_30
– На фактура пратете маил на: mkbizniskafe@gmail.com или
– Директно на трансакциска сметка: 210 – 067036660110 (назив на примач: Актива Вел ДООЕЛ – Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на бизнис настан)


Коментари

Pageland

www.pageland.mk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to toolbar