katerina@bizniskafe.mk

Top
Бизнис кафе МакедонијаНастани и новости 31 – во Бизнис Кафе Македонија

31 – во Бизнис Кафе Македонија

31 -то Бизнис кафе Македонија, последното од 5-тата сезона, ќе се одржи на 13.09.2018г. од 18:30 часот во Revija bar & food (Лептокарија)

Бидете дел од позитивната енергија, мотивирачките искуства и новите идеи кои ќе бидат дел од овој настан. Имаме прекрасни гости со богата работна историја и големи искуства.

Гости ќе бидат:
– Елена Иванова, менаџер за туризам во ИМЕ програма
– Емилија Ќелешоска, основач на адвокатско друштво ДДК
– Владимир Косијер, Генерален директор на Пивара Скопје
– Ксенија Николова, писател и текстописец

Билети по цена од 300 денари може да се купи
-online: https://www.kupikartizase.com/Events/businesscafe31_skopje
– На фактура пратете маил на: mkbizniskafe@gmail.com или
– Директно на трансакциска сметка: 210 – 067036660110 (назив на примач: Актива Вел ДООЕЛ – Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на бизнис настан)


Коментари

Pageland

www.pageland.mk

No Comments

Leave a Comment

Skip to toolbar