katerina@bizniskafe.mk

Top
Бизнис кафе МакедонијаНастани и новости 32 – ро Бизнис Кафе Македонија

32 – ро Бизнис Кафе Македонија

Почитувани, ја започнуваме 6 – тата сезона на Бизнис кафе Македонија! 32- рото Бизнис кафе Македонија ќе се одржи на 12.12.2018 година во 18:00 часот во „ Бродот на Среќата“

Гости ќе бидат:
– Горан Стојановски, Со-сопственик и Управител на Елевејт-Глобал
– Вера Бошковска – претседател на Здружението за развој и афирмација на франшизата МАКФРАН
– Норик Селими, претприемач, основач на Мотиви, Кариера и ПИКАСА.
– Елена Стефановска – ТВ автор и водител

Билети по цена од 300 денари може да се купи
-online: https://www.kupikartizase.com/
– На фактура пратете маил на: mkbizniskafe@gmail.com или
– Директно на трансакциска сметка: 210 – 067036660110 (назив на примач: Актива Вел ДООЕЛ – Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на бизнис настан)


Коментари

Pageland

www.pageland.mk

No Comments

Leave a Comment

Skip to toolbar