katerina@bizniskafe.mk

Top
Бизнис кафе МакедонијаСоработници Castor Consulting – Услуги за консалтинг и сметсководст

Castor Consulting – Услуги за консалтинг и сметсководст

Кастор Консалтинг е основан во 2006 година. Нашиот тим брои 6 Сметководители и еден Дипломиран Правник. Нашата примарна работа е надворешно сметководство за правни лица. Кастор Консалтинг нуди сметководствени и правни услуги на над 100 правни лица во Република Македонија


Коментари

Pageland

www.pageland.mk

No Comments

Leave a Comment

Skip to toolbar