katerina@bizniskafe.mk

Top
Бизнис кафе МакедонијаНастани и новости

32 – ро Бизнис Кафе Македонија

Почитувани, ја започнуваме 6 – тата сезона на Бизнис кафе Македонија! 32- рото Бизнис кафе Македонија ќе се одржи на 12.12.2018 година во 18:00 часот во „ Бродот на Среќата“ Гости ќе бидат: - Горан Стојановски, Со-сопственик и Управител на Елевејт-Глобал - Вера Бошковска - претседател на Здружението...

31 – во Бизнис Кафе Македонија

31 -то Бизнис кафе Македонија, последното од 5-тата сезона, ќе се одржи на 13.09.2018г. од 18:30 часот во Revija bar & food (Лептокарија) Бидете дел од позитивната енергија, мотивирачките искуства и новите идеи кои ќе бидат дел од овој настан. Имаме прекрасни гости со богата работна...

30 – то Јубилејно Бизнис Кафе Македонија

Бидете со нас на летното 30 – то Јубилејно Бизнис Кафе Македонијакое ќе се одржи на 04.07.2018 г. од 19:00 часот во Caffe Ciao Гости на настанот ќе бидат: Г-динот Кирил Лазаров - Најдобар македонски спортист, капитен на македонската ракометна репрезентација,  Г- динот Мислав Галев – Извршен директор на ВИП...

29-то Бизнис кафе Македонија

29 - то Бизнис Кафе Македонија ќе се одржи во Четврток, на 31.05.2018г. од 18:00 часот во Next Bar & Food. Позитивната енергија, мотивирачките искуства и новите идеи ќе се повторно дел и од овoј настан, овојпат со гостите: ▪️Г-ѓа Валентина Тасева - Генерален директор на Семос Едукација,  ▪️Г- дин...

28-мо Бизнис кафе Македонија

Продолжуваме со 28–мото по ред Бизнис кафе Македонија, кое ќе се одржи на 22.03.2018г. од 18:00 часот во Next Bar & Food. Со нас на 28–мото Бизнис кафе Македонија ќе бидат гостите кои не треба посебно да Ви ги претставуваме, бидејќи вам Ви се доста познати: -...

27-мо Бизнис кафе Македонија

Во новата 2018 та година, продолжуваме со 27 - мото Бизнис Кафе Македонија, кое ќе се одржи на 08.02.2018г. од 18:00 часот во EQUILIBRIUM restaurant & coffee bar  На ☕ 27 – мото Бизнис кафе Македонија ќе бидат гостите:   - Г- динот Филип Поповски - Генерален Секретар на ФФМ, „Веќе...

26-то Бизнис кафе Македонија

Бидете дел од 26 - то Бизнис кафе Македонија , првото од новата 5-та сезона, кое ќе се одржи на 06.12.2017г. од 18:00 часот во Next Bar & Food. Позитивната енергија, мотивирачките искуства и новите идеи ќе се повторно дел и од овoј настан. Картите по цена...

25-то Бизнис кафе Македонија

На 28.09.2017г. од 18:00 часот во Дистрикт барот во хотел Мериот ќе се одржи  25-то Бизнис кафе Македонија. Дојдете да слушнете нови искуства, да се мотивирате, и да запознаете нови потенцијални соработници! Гости на 25-тото Бизнис кафе Македонија се: Јелена Арсовска, Managing Director на Меккен Скопје.; Зоран Мартиновски, раководител на...

24-то Бизнис кафе Македонија

На 06.07.2017 г. од 19:00 ч. во Elite Plaza ќе се одржи летното 24-то Бизнис кафе Македонија. Дојдете да слушнете нови искуства, да се мотивирате, и да запознаете нови потенцијални соработници! Гости на 24-тото Бизнис кафе Македонија се: Елена Ристеска - пејач и текстописец; Сашко Самарџиоски - Генерален директор...

23-то Бизнис кафе Македонија

Почитувани, На 17.05.2017 г. од 18:00 чaсот во Brick Bar во Park Hotel & Spa ќе се одржи 23-тото по ред Бизнис Кафе Македонија. Гости на настанот ќе бидат: Срѓан Ранѓеловиќ - Директор во одделот за ревизија и консултантски услуги во КПМГ, Катерина Ангеловска - тренер за личен развој...

Skip to toolbar