katerina@bizniskafe.mk

Top

Бизнис академијата Смилевски

Бизнис академијата Смилевски – БАС е Висока школа за професионални менаџери која го премостува јазот меѓу теоријата и реалниот деловен свет. Академијата нуди акредитирани професионални студии по Оперативен и Маркетинг менаџмент на прв циклус и по Стратегиски менаџмент на втор циклус. БАС користи сопствена методологија на настава која...

Pageland – Агенција за дизајн и маркетинг

Pageland е агенција за дизајн и маркетинг, предводена од двајца основачи. Навлегувајќи во креативниот свет, Pageland почна да го користи и маркетингот, како алатка која е неопходна за унапредување на креативните решенија користени во бизнис идеите. Pageland нуди целокупно решение за уникатен дизајн и успешна...

Факултети – Портал

Факултети е веб страна посветена на високо образовните установи во Р.Македонија. Целта ни е да им помогнеме на идните студенти во нивниот избор на студии, и да ги насочиме сегашните студенти кон нови знаења, стипендии и работни места....

Енерги Студио – Салон за убавина

Енерги Студио е салон кој преферира квалитетна услуга, а и покрај квалитетот да овозможиме умерена и прифатлива цена. Се стремиме целиот персонал да биде максимално професионално ориентиран кон работата, а во истовреме љубезен со клиентите....

Одмори се – Интернет туристичка агенција

Одмори се травел е интернет туристичка агенција, која има за цел да му помогне на корисникот да избере аранжман што најмногу одговара на неговите потреби. На интернет порталот odmorise.mk се претставени сите понуди од туристичките агенции во Македонија со што му се овозможува на корисникот...

Среќа.mk – Портал

Нашиот среќен портал Среќа Мк е еден од најпознатите во државава. На Среќа Мк може да се гледаат односно читаат секојдневни занимливости од државата и странство. Постоиме речиси година ипол а веќе подолг период според посетеноста се наоѓаме во првите 20 сајтови во Македонија, тоа...

Castor Consulting – Услуги за консалтинг и сметсководст

Кастор Консалтинг е основан во 2006 година. Нашиот тим брои 6 Сметководители и еден Дипломиран Правник. Нашата примарна работа е надворешно сметководство за правни лица. Кастор Консалтинг нуди сметководствени и правни услуги на над 100 правни лица во Република Македонија...

Telegraf.mk – Портал

Telegraf.mk ви овозможува да добиете информации пред сите останати, преку изобилство на мултимедијални содржини, како и можности лесно да ги споделите содржините со своите пријатели на социјалните мрежи. Ние се обидуваме да ви ја овозможиме поширока перспектива за настаните, но и во целост да ги...

Пакомак

Пакомак е непрофитна компанија, основана на 3.12.2010, чија дејност е управување со отпадот од пакување. Согласно со новиот Закон за управување со пакувањето и со отпадот од пакување, Пакомак од 10 јануари 2011 е првата компанија во Македонија што поседува дозвола за селекција и преработка...

Вебстриан – Креирање на веб сајтови

Од компанијата Икс Софт, ни доаѓа нова иновативна платформа наречена Вебстриан, која креира професионални веб сајтови за само неколку минути. Вебстриан ја носи новата генерација на веб-сајтови кај нас. Платформата  е направена со цел да го поедностави и забрза целиот процес на добивање и користење...

Skip to toolbar