katerina@bizniskafe.mk

Top

Факултети – Портал

Факултети е веб страна посветена на високо образовните установи во Р.Македонија. Целта ни е да им помогнеме на идните студенти во нивниот избор на студии, и да ги насочиме сегашните студенти кон нови знаења, стипендии и работни места.


Коментари

Pageland

www.pageland.mk

No Comments

Leave a Comment

Skip to toolbar