katerina@bizniskafe.mk

Top
Бизнис кафе МакедонијаСоработници Купи карти за се – Продажба на влезници

Купи карти за се – Продажба на влезници

Купи карти за се е првиот и единствен систем за продажба на влезници за културни и спортски манифестациии во Македонија. Основан кон крајот на 2010 година, ККЗС нуди ексклузивна продажба на влезници преку својата продажна мрежа која опфаќа продажни места на целата територија на РМ и тоа за културни и спортски манифестации кои се одржуваат во РМ и на целиот Балкан.


Коментари

Pageland

www.pageland.mk

No Comments

Leave a Comment

Skip to toolbar