katerina@bizniskafe.mk

Top

Среќа.mk – Портал

Нашиот среќен портал Среќа Мк е еден од најпознатите во државава. На Среќа Мк може да се гледаат односно читаат секојдневни занимливости од државата и странство. Постоиме речиси година ипол а веќе подолг период според посетеноста се наоѓаме во првите 20 сајтови во Македонија, тоа може да се види на http://www.alexa.com/topsites/countries/MK. Месечно Среќа Мк го отвараат преку 1.2 милион посетители од кои преку 600.000 се уникатни.

Среќа Мк е познат и по нашата Среќна онлајн продавница, односно по нашите чаши и маици со брендот Среќа е … , како и други креативни производи. http://proizvodi.srekja.mk/

Нашата политика е да правиме посетеност со порталот се со цел да си ги рекламираме производите. Постоиме веќе година и неколку месеци.


Коментари

Pageland

www.pageland.mk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to toolbar